microsoft a luat-o razna

exemplu de reclama de mai jos dovedeste asta din plin.

pe de alta parte, cu asemenea clipuri publicitare, microsoft ne arata cit de geniale erau cele cu seinfeld…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. hahaha da e aiurea rau de tot dar m-am prapadit de ras. Mult mai amuzanta decat cea cu seinfield.

  2. Jenant!

    Pana in ultimele secunde eram pregatit sa contest ca aceasta este o reclama oficiala Microsoft … nu imi venea sa cred ca macar menajera de la Microsoft ar avea gusturi atat de proaste. Se pare ca m-am inselat.

    Reclamele cu Seinfeld erau foarte faine (daca le priveai din perspectiva unui fan al serialului omonim), si as fi sperat sa mai vad cateva. Dar asta este o rusine pentru lumea advertisingului.

  3. Nu cred ca era o reclama de impact pentru difuzare la TV. Era un film de prezentare PDC.

    As vrea sa vad o comparatie intre cateva spoturi publicitare Microsoft/Apple si filme de prezentare. Ar fi o comparatie interesanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*