cum sa faci ringtones pentru iPhone cu iTunes 8

metoda mergea intr-un fel si cu versiunile mai vechi de itunes si iPhone 114.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Am incercat metoda si e usor de folosit. Merge bine treaba, eu am gasit un tutorial pe youtube kre e foarte putin diferit, desi ajungi la acelasi rezultat..

 2. cool … chiar imi place cat de simplu se rezolva … eu am facut pt. un client via tutoriale de pe Youtube … da’ mi-a liuat o vesnicie si am facut in GarageBand … asa e mai simplu … ce noroc cu tine aici Adrian … asa mai invatam si noi chestii faine :P

 3. @abe: cum sa nu t lase? t lasa..da doar click dreapta si uita-te bine la toatw optiunile;)

 4. Am iPhone 8G, version 1.1.3,pe cosmote.
  Ce cateva saptamani nu ma mai pot conecta la internet decat wi fi, desi pana acum prin serviciul cosmote nu am avut probleme, am reintrodus setarile degeaba. Nici cei de la reprezentanta Cosmote nu au stiu sa ma ajute…
  Mesajul de eroare este…”Safari cant open the page because it cant find the server”
  Chiar am nevoie de ajutor….

 5. @crina: esti offtopic.
  si nu prea inteles care e problema. poti sa te conectezi prin wifi sau nu? poti sa te conectezi prin gprs/edge/3g sau ce o avea cosmote? pe care dintre cele 2 conexiuni vrei de fapt sa le folosesti?

  intra pe pagina de suport tehnic pt iPhone de pe boio.ro si explica-mi ce vrei sa faci. daca ma pricep, iti dau un raspuns.

 6. Salut.

  De cate ori am incercat pune melodia tot in music si nu in ringtones.Am facut pas cu pas dar degeaba ( am sters-o din music binenteles inainte de a o copia in library.Problema este ca in rington nu am nici melodiile iphonului este gol.
  Am nevoie de ajutooooooooooor!!!!!!!

  Multumesc anticipat!

 7. Exact in itunes la ringtones nu am nici o melodie si dupa cum spuneam mai sus melodia cu m4r o baga tot in music( chiar daca am sters-o inainte ).Nu vrea si pace.

  Respect!

 8. Am facut tot dar cand dau sync nu apare. Nu merg ringtonurile pt un telefon jailbreakuit?

1 Trackback / Pingback

 1. EXCLUSIV: Manele in iTunes | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*