eMag FAIL

ai auzit ca Apple face PC-uri, mai nou? cel putin asa crede eMag. Ca sa nu mai zic ca nu stiu ce e ala un “Sistem PC brand Apple iMac”

thanks Kirenian

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. O fi oferta speciala pentru romanii obisnuiti cu Windows si care pana acum cativa ani nu cumparau nici un calculator daca nu era “Pentium”.
    E posibil, pentru anumite grupuri de utilizatori, sa fie mai usor sa il comunici/ vinzi ca un PC super-cool decat ca un Mac.
    lnsa e probabil o chestie birocratica, de impartire pe categorii a produselor…

  2. păi macul nu tot pc e? eu așa știu. acuma că ei fac marketing cu mac vs. pc e altceva, dar tot pc e și iMac-ul, așa cum tot laptop e și macbookul.

  3. :) PC inseamna PERSONAL COMPUTER! oare imac nu este personal computer? defapt intr-un fel au dreptate apple doreste din ce in ce mai mult ca tu sa nu ai un computer “personal” eventual sa fie al lor si tu doar sa il folosesti…si daca se poate sa il folosesti si cum vor ei nu cum vrei tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*