varianta fara zahar

de ce simte nevoia un producator sa spuna ca lubrefiantul lui este fara zahar? ca doar nu te apuci sa-l maninci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pentru ca cei cu zahar se spune ca pot provoca alergii si mari neplaceri doamnelor.

  2. Si apoi nici nu unge prea bine, cel cu zahar…. Daca se lipeste? Iti dai seama cum va scartzâi? In plus ca, la viteza cu care se fac cam toate in lumea asta – in afara doar de unele, cateva lucruri sau fapte, si acelea avansate spre a se efectua din ce in ce mai repede – nu ne vom mai preocupa de prezervarea geo-mediului terran in care “habilitam”… ci de cum sa putem scoate mirosul de zahar ars din existenta noastra !!
    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*