Metallica pune videoclipurile pe net

atunci cind stii cit de agresivi au fost cu napster sau tot ce tine de online, e greu de crezut ca Metallica poate sa faca astfel de gesturi.

anyway, toate videoclipurile lor sunt online AICI. astept variante high-definition.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Erau deja la ei pe site, da nu in formatul actual. Erau doar linkuri.

    Apropo de astfel de gesturi. Saptamana trecuta au aparut pe net 400Gb de Raw Unedited HD video (1920*1080) de la 3 sau 4 concerte Nine Inch Nails. Calitate super, filmat de pe trepied, unghiuri multiple, etc. Si Trent Reznor de la Nine Inch Nails a zis “Bravo”, si pe blogul oficial al NIN a dat un link catre torrentul cu pricina.

    Nice!

  2. Dragut din partea lor, deja pe youtube nu se mai gasesc, sau cel putin eu nu am mai gasit videoclipuri oficiale, numai din concert, pacat. Pe de alta parte ceea ce este pe sitele lor, aici ma refer la “calitatea materialului pus de ei” este jalnica :( si iar pacat.

1 Trackback / Pingback

  1. Metallica Videos Online | Butterfly Media Romania Blog - Marketing, SEO and WordPress

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*