Un roman creaza Super-Twitter

Nelu Lazar se descrie ca fiind “Family man, engineer, web developer, entrepreneur, musician, songwriter, biker, traveler” care locuieste in SUA.

Numele il da de gol ca fiind roman. Partea cea mai interesanta este ca Nelu a creat tweetvisorun fel de “twitter pe energizante”. la o zi dupa ce a aparut, aplicatia lui online a ajuns deja sa fie laudata de Techcrunch.

cu Tweervisor ai pe o singura pagina toate mesajele din contul tau de twitter (well, doh). marele avantaj e ca poti sa te loghezi cu mai multe conturi simultan, pagina isi face refresh automat (e pe ajax) in realtime si alte jucarele foarte utile pentru cei care nu pot sa traiasca fara twitter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*