Mesaj special de la Alex si Kevin (Diggnation) pentru boio.ro

Nici nu am ajuns bine in San Francisco ca am si dat de primele staruri ale internetului.

Kevin Rose (fondatorul digg.com) si Alex Albrecht, cel care il insoteste pe Kevin in Show-ul Diggnation au acceptat sa transmita un mesaj special pentru cititorii boio.ro si pentru fanii Diggnation din Romania.

Clipul de mai jos e filmat cu iPhone in conditii de luminozitate slaba, dar mesajul lor catre boio dot ro este simplu si clar…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Prostie marca money.ro | boio.ro
  2. Poate digg.com sa renasca? | boio.ro
  3. Blogul viitorului? Tiny Blog | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*