Poate digg.com sa renasca?

Digg si dupa aceea Diggnation (podcastul video bazat pe Digg) au fost doua dintre ideile care m-au atras in tineretea mea pe web.

Am ajuns pina la San Francisco si am tinut sa-i cunosc personal pe Kevin si Alex de la Diggnation. Vezi aici mesajul lor pentru pentru fanii boio.ro.

Intre timp, Digg a disparut si era la un pas sa fie inchis, iar Diggnation a disparut si cei doi protagonisti au ales sa urmeze alte cai. De astazi Digg.com este din nou pe net. Sub o alta forma si mai ales administrat de o noua echipa. Oamenii vor sa-l transforme intr-un strat-up, sa aiba un rapid developement cycle (6 saptamani).

Oare vor reusi? Inceputul e promitator.

Si apropo, Digg are si o aplicatie pentru iOS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*