Meritum Paint Pro – picteaza pe iPad

… sau pe iPhone.

Asta este pentru aristul din tine. Am vazut deja pe net o gramada de picturi sau desene facute pe iDevices. A venit si randul tau sa-ti exprimi creativitatea.

Meritum Paint Pro te ajuta sa creezi adevarate opere de arta cu degetele pe ecran. Ai nevoie doar de imaginatie. Aplicatia vine cu suport pentru Retina Display. Poti sa alegi intre mai multe moduri de desenare si sa folosesti culorile preferare. Developerul nu vrea sa ai o pictura banala asa ca a strecurat in aplicatie citeva background-uri interesante dar si un mod unic de a picta bazat pe acelerometru.

La final poti sa-ti trimiti opera de arta pe facebook sau Twitter.

Crezi ca esti suficient de creativ? boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Meritum Paint Pro. Tot ce ai de facut este sa lasi un comentariu mai jos. Primii 3 cititori castiga!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Ooooooooooaaaaaaa ce fain. Cred ca se potriveste, de minune, cu noul iPad pe care doresc sa-l achizitionez.

    Multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*