masina cu hard drive

de cind a devenit un hard drive calitatea cea mai interesanta a unei masini? tocmai am vazut la TV o reclama la un Buick. marca nu conteaza, important e ca oamenii faceau un clip in gen iPhone (parca era si aceeasi voce) si subliniau destul de mult hard-discul incorporat.

eu stiam ca orice casetofon mai destept poate sa ia input de pe USB si poti sa ii atasezi un Flash-drive de 16 GB intr-o secunda. Nu mai vorbesc de jucariile care iti fac iPhone-ul sau orice alt mp3 player sa transmita muzica pe FM pe o frecventa aleasa de tine.

apropo de asta – din experienta ta, care e cea mai buna metoda prin care poti sa iti asculti muzica de pe iPhone in sistemul audio al masinii? sau poate ca un casetofon bun suplineste nevoia…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. VW are sistemele de navigatia RNS510 cu HDD de 30 giga de ceva vreme. Cred ca se pleaca de la ideea ca USBul e ceva ce se ataseaza, pe care poti sa-l pierzi, poti sa-l uiti acasa, etc.
  Apoi ci iphoneul ai 3 variante in functie de ce posibilitati ai:
  1. Pe bluetooth cu AD2P, stream stereo si comenzi ptr player(prev, next, play,etc), nu trebuie neaparat sa folosesti aplicatia dp iphone sa controlezi ce asculti
  2. Pe cablu de iPhone, sistem ceva de genu sunetul iese pe iesirea line-out din mufa proprietara si se dau comenzi prin acelasi cablu, ca orice sistem audio dedicat iphone. Sistemul
  este similar cu o magazie de cd-uri.
  3. Audio prin mufa de casti si intrarea aux de la masina.
  Am testat toate 3 variantele si prefer sistemul 1 pentru iPhone si sistemul 2 pentru iPod.
  Bafta.

 2. pe accentul meu am tras un cablu de la magazia de cd-uri al cd player-ului kenwood un cablu jack-jack cu care acscult muzica de pe iphone.super caliate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*