ce ai face cu un USB built-in?

sau poate ai alte fantezii de fuziuni cu electronice…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. …mi-as face un backup la neuroni… ca sa pot face restore cand mi se mai ‘prajeste’ vreunul prin frumoasa Romania :)

  2. clar mi-as stoca toate variantele pentru bac, cu tot cu raspunsuri, lectii, programe sa merg mai repede, sa gandesc mai intens…chestii de-astea :D

  3. Poate cumva wireless, ar fi aiurea sa stai tot timpul cu degetul in calculator. Daca vrei sa te duci sa iti faci o cafea dar in acelasi timp sa copiezi niste fisiere mari pe deget? aaa…si nu poti sa te ridici pana nu dai “safely remove hardware or you”. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*