iPhone desktop Installer

gandeste-te la jucaria asta ca la un iTunes pentru aplicatii 3rd party. adica tot ceea ce e acum prin Installer sau Cydia. Cu alte cuvinte, vei putea sa ai acolo aplicatiile si daca iti faci restore la iPhone poti sa pui la loc toate aplicatiile, temele si incoanele cu o simpla apasare de buton.

Suna bine, nu?

Ei bine, asta e intentia baietilor de la Rip Dev si in curind vom avea aplicatia in Beta. Dupa cum arata screenshot-ul, jucaria merge pe Mac, dar nu cred ca nu vom avea si o varianta pt PC.

Mai mult decit atit, developerii promit ca aplicatia va fi in stare sa gaseasca update-uri si sa le downloadeze de pe net. Asta inseamna ca nu ai nevoie de conexiune pe WIFI pentru a instala aplicatii pe iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*