LIFT pentru Apple Watch – de ce nu vine jucăria asta cu ceasul la pachet?

Lift pentru Apple Watch și Pebble
Lift pentru Apple Watch și Pebble

Uite asta e o jucărie simplă la care mulți nu s-au gândit. Arată atât de bine, încât se asortează cu orice tip de casă în care proprietarul are un Apple Watch.

LIFT este un încărcător pentru ceas. Ce-l face deosebit? Faptul că e (oarecum) wireless și că partea care încarcă ceasul levitează. Da, e la un centimentru în aer față de bază. În plus, baza poate fi folosită pentru o veioză care levitează.

Jucăria este acum pe Kickstarter și, așa cum era de așteptat, a strâns în doar câteva zile de 6 ori mai mulți bani. LIFT costă de la 149 dolari în sus și developerii promit că încep să livreze din octombrie 2016. Eu mă întreb de ce nu a făcut Apple așa ceva să o includă în pachetul de bază de la ceasurile mai scumpe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*