VIDEO Masina fara sofer de al Google, intr-o noua prezentare

Nu si-a schimbat fata, dar a invatat sa conduca mult mai bine in orase. Chris Umson (Director of Self-Driving Cars la Google) a tinut o prezentare la TED despre felul in care conduce masinuta lor.

Un singur lucru nu pare incurajator. Umson spune ca jucaria are milioane de ore de conducere in laborator. Well, asta e problema, ca e in laborator sau simulator. Nu sunt milioane de ore in strada si, mai ales, nu in zone in care traficul este prost, precum Bucuresti, Constanta (pe timpul verii) sau alte orase din Europa.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Mi se pare ok….ptr ca macar avanseaza …..mai e pana cand uber e cumparat de gugle ….iar eu baut maxim intru in masina si zic du-ma acasa. Pentru ca e ggle imi stie deja nr de telefon si implicit adresa unde imi vine factura si ma si loghez pe net ….deci ma va duce acasa… cu clarrrrr putine ore de lovituri in trafic.. de abea astept momentul in care sa conduci singur va fi not trendy…(bla bla marketing ) si mai sunt curios …o sa imi citeasca reclame in interiorul taxiului ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*