O saptamana plina si drumuri multe

Daca m-ai vezi mai rar aici pe boio.ro este pentru ca am fost plecat din tara pentru cateva zile si pentru ca, pe langa cresterea CityPodcast ma ocup de doua noi proiecte.

Unul (daca pot sa-i spun proiect) este un nou job pe care l-am inceput in urma cu o luna. Celalalt este legat de o idee pe care o am de mult, dar pe care nu am avut timp sa o pun in practica.

Acum planetele s-au aliniat si totul va demara in urmatoarele saptamani. Ma feresc sa dau termene doar pentru ca stiu ca e mai frumos sa surprinzi cu noutati decat sa arati ca nu poti sa te tii de un termen.

Anyway, sunt convins ca o sa-ti placa ceea ce fac. Eu unul abia astept sa lansez noua idee. Da, are legatura tot cu media ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*