Concurs: Partition Master Pro pentru Windows

Eu sunt utilizator de Mac si am Disk Utility nativ pe sistemul de operare. Stiu cat de mult conteaza sa ai o aplicatie care sa se ocupe de partitii si in care sa ai incredere. Tocmai de aceea vreau sa va prezint astazi Partition Master Professional.

Aplicatia este pentru Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista si XP si are versiuni in Engleza si alte cateva limbi. Daca vei cumpara o singura licenta te costa 39,95 dolari, dar poti sa te folosesti de o versiune care iti ofera upgrade-uri nelimitate pentru 59,95 dolari.

Ideea e simpla: tot mai multi utilizatori trec acum de la HDD la SSD si atunci cand face acest pas ai nevoie de o aplicatie care sa poata sa faca partitiile si in care sa ai incredere. Partition Master Pro are trei mari functii: manager de partitii, un wizard care iti poate copia partitiile, dar si o functie de recuperare de date. In plus, developerii acestei aplicatii spun ca poti sa creezi un CD sau DVD bootabil cu care sa lucrezi in momentul in care sistemul de operare cedeaza.

Pe partea de creare de partitii, aplicatia lucreaza cu NTFS si FAT si te ajuta si la operatiuni de stergere permanenta a datelor. In plus, ai posibilitatea sa unesti doua partitii fara sa pierzi datele de pe ele. Chestia asta mi se pare chiar utila.

Cand vine vorba de copiere poti sa transferi documentele unul cate unul sau sa migrezi un sistem de operare de la HDD la SSD fara sa fie nevoie sa reinstalezi Windows.

Ai aici, un tutorial despre cum poti sa redimensionezi o partitie sub Windows 7 – Partition magic Windows 7. Un alt tutorial pentru utlizatorii avansati este cel care iti explica pasii pentru a converti GPT in MBR – Convert GPT to MBR without data loss.

Te invit sa vezi cum arata Partition Master Professional pe pagina developerului si sa castigi una dintre cele 4 licente puse la bataie de boio.ro.

Pasii sunt destul de usor de urmat, dar ai mare grija ca regulile s-au schimbat putin.

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “#Concurs Castiga Partition Master Professional pentru Windows pe boio.ro http://is.gd/ckvdrd via @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) si spune-mi care este functia acestei aplicatii care iti este cel mai de folos si de ce.

Castigatorii vor fi alesi pe 10 iulie 2015 prin tragere la sorti.

Update: cu o mica intarziere, castigatorii sunt: @i0nica, @MihaiDumitrescu, @GCaraman si @Cata_Topy.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. @Radu D: trebuie sa pui link catre tweet-ul tau.

    @ALL: ATENTIE LA PASUL 3. Pana acum doar ionica intra in concurs pt a respectat toti pasii :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*