Amazon Prime Air – livrare imediata cu drona

Cum ar fi sa primesti un pachet comandat pe net in doar 30 minute?

Stiu ca in Romania anului 2013 este SF si poate chiar si pentru USA ideea este una inca nerealizabila, dar Amazon face un pas important in acest sens. Totul ar putea sa devina o chestie la scara mare in anul 2015.

La intrebarea daca este sau nu de domeniul SF-ului, Amazon spune:

It looks like science fiction, but it’s real. From a technology point of view, we’ll be ready to enter commercial operations as soon as the necessary regulations are in place. The Federal Aviation Administration (FAA) is actively working on rules for unmanned aerial vehicles.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*