mai putin, da tot hoti

a vazut cineva reclamale la market online (sau cum se cheama aia) pt iPhone. baietzii au redus pretu la jucarie de la 2300 ron la 2100.

cind in europa pretul este de 1600 ron si in state 1000 cum poti sa mai vii cu astfel de reclame?

mda, fraier e ala care cumpara de la asemenea magazine la suprapret…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Este foarte normal (avand in vedere si restul produselor) ca iPhone sa se vanda mult mai scump in Romania fata de alte tari, doar romanul are bani de dat!

  Un roman care doreste sa-si cumpere un iPhone, de unde il poate lua la un pret aproximativ ok?

 2. @gexge: de oriunde in afara de romania. in state e mai putin de 11 milioane lei vechi, de ex. iar in europa ajunge la maxim 16 milioane. e imposibil sa nu ai un prieten, amic, cunostinta … orice … care se poate duce pe undeva prin europa sa-l cumpere.
  iar daca stii pe cineva care e in state sau face o plimbare pina acolo.. cu atit mai bine.

 3. @Adrian: sa stii ca nu chiar toti care ne dorim (ne-am dorit) iPhone au prieteni/amici/cunostinte care sa mai SI VREA sa ne cumpere produsul.
  In plus, nu sunt sigur, dar am impresia ca prin Europa (mai exact in Franta) nu poti cumpara decat de la Orange shop, une e NEAPARAT sa faci si abonamentul, ca nu e ca in “america”, unde il poti activa ulterior de acasica! Daca tu stii de contrariul (sau daca cineva a facut sau stie SIGUR), te rog (va rog) sa ne spuneti si noua “celorlalti”, poate-poate gasim pe cineva care merge aici mai aproape in Europica!
  Pana atunci, e ceva sa il cumperi de la o firma (fiie ea si de hotzi) DACA iti ofera si garantie!
  Parerea mea!

 4. Apropos, daca as mai vrea si eu un iPhone de 16GB de data asta, si cu 1.1.3, SIGILAT, luat din state, UNDE gasesc, la pret REZONABIL nu aberatiile de 20 mil.???

 5. @felix: nu prea mai gasesti iphone cu 113. toate sunt cu 114. doar pe ebay eventual. dar e putin robabi sa fie sigilate.

  daca vrei ca telefonul sa fie luat din state, cel mai simplu e sa ceri unui prieten care merge acolo sa-l ia de la un apple store. simplu, ieftin si sigur.

 6. @Adrian: ziceam in postul anterior ca nu am prieteni/amici/cunostinte care merg sau sunt in SUA! :(
  La ebay nu apelez din principiu …
  asa ca nu imi raman multe alternative!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*