boio.ro pe iPhone

stiu ca altii au cifre mai mari. dar vad ca si ale mele cresc. ma refer la numarul de cititori de boio.ro direct pe iPhone. sunt doar 3 in noiembrie.

si cind ma gandesc ca de fiecare data cind am avu un iPhone in mina puteam sa intru pe blog si nu am facut-o. depaseam acu 50 de vizite…

altceva vroiam sa-ti zic insa: boio.ro este iPhone friendly. am deonstrat aici. iar daca ai un feed reader e si mai simplu sa ma citesti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*