Magia lui Pixar

Unele dintre cele mai bune filme de animatie din ultimii ani vin de la Pixar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. este norocoasa generatia asta de copii ca are astfel de desene insa eu nu ma plang de desenele pe care le-am “avut”

    fox kids si vechiul CN FTW

  2. Ar trebui mentionat si pentru necunoscatori ca Pixar este un succes ce apartine tot lui Steve Jobs, infiintata dupa ce a fost inlaturat de la conducerea Apple, si in acelasi timp motivul pentru care S.J. este cel mai mare actionar individual la Disney

  3. Baietii de la Pixar au pus mult suflet personajelor indragite de noi toti. Deci e clar… aia nu lucreaza cu jujele fratilor… au o adevarata industrie a cinematografiei 3D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*