RSS5000 – anti-feed reader-ul pentru iPad

Nu inteleg de ce ar vrea cineva sa aiba un Feed Reader care in loc sa iti aduca articolele din site-urile preferate, te arunca direct pe site-uri.

Aplicatia costa la fel de mult ca si Reeder pentru iPad si nu e universala. Reeder mi se pare mult mai folositor pt ca reuseste sa traga articole complete prin Feed Reader chiar daca feed-ul nu e complet si sa le si curete de reclame.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*