MacBook Brick

vezi imaginea alaturata? stii ce e?

este viitorul tau Laptop! al tau, al meu si al tuturor celor care stiu sa aprecieze lucrul bine facut.

am mai discutat despre noul proiect Apple – the brick si stiu ca toata lumea asteapta evenimentul de pe 14 octombrie in care baietzii ne vor anunta noul lor laptop. pina atunci, avem informatii noi in ceea ce priveste “The brick”. stim in sfarsit de ce se Apple a numit asa viitorul lor laptop: este vorba de procesul de fabricare.

poveste e simpla: carcasa viitorului macBook va fi realizata dintr-o caramida de aluminiu. DA, ai inteles bine: o singura piesa din aluminiu, fara surburi, fara tabla indoita. caramida va fi “ciplita” cu laser si jeturi de apa de mare putere/viteza.

stiu ca suna oarecum nebunesc dar Apple a gandit povestea asta si avantajele prezentate de sursa informatiilor par destul de impresionante:

Carving out of aluminum eliminates the need to bend the metal and create weak spots or microfolds and rifts.

There are no seams in the final product, so it is smooth.

Screws aren’t needed to tie the products together.

The shell is one piece of metal so it is super light, super strong and super cheap.

You can be a whole lot more creative with the design if you don’t have to machine it.

asta inseamna ca marii jucatori precum HP, dell sau lenovo nu vor putea sa ajunga la performantele apple foarte repede. dar e treaba lor.

pe noi ne intereseaza faptul ca noua carcasa aduce un pret final mai mic pentru noul MacBook.

daca ai uitat vechile informatii legate de acest subiect: Apple va renunta la MacBook Pro si va scoate un MacBook de 13, 15 si 17 inch.

exista si informatii noi legate de faptul ca nVidia va scoate un chipset video special pentru macBook. asa ca grafica, editarea video si jocurile vor inflori pe noile jucarii Apple.

trebuie sa spun ca informatiile de mai sus sunt doar la nivel de speculatii bazate pe surse din interiorul apple si a asociatilor lor. dar sunau prea bine ca sa nu vi le povestesc…

mai sunt 9 zile… treci pe Mac cu ocazia asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*