iPhone firmware 2.0 on iTouch

Zibri a reusit sa instaleze firmware 2.0 pe iPod touch. asta e vestea buna.

vestea rea e ca nu avem inca un jailbreak sau un unlock pt iPhone 3G sau firmware-ul 2.0. asa ca ai de ales intre

 • a pastra pe telefonul tau firmware-ul 113 sau 114 si a te bucura de el in continuare sau
 • a face upgrade la 2.0 si te vei alege cu un telefon blocat!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. salut, am si eu o problema am spart ecranul iphone-ului si as vrea sa stiu daca are cineva un ecran sau un tel care nu mai functioneaza dar are ecranul bun sau daca stie cineva de unde sa iau un ecran

  merci

 2. cum se pot pune aplicatii ca pe iphone pe itouch fara a plati? Si daca ma loghez pe youtube de pe itouch costa ceva de la provider sau e gratis atata timp cat sunt intr-un wireless home network (am 15 ani si te intreb din canada pentru-ca nu stiu cum se face si daca aici se plateste ceva) Multumesc.

 3. @ana: intra te rog pe pagina de suport tehnic si acolo vei gasi mai multe referinte la installer. asta trebuie sa faci cu ipod touch, cu ajutorul ziphone.

  cit esti pe wifi-ul tau nu te costa nimic sa intri pe you tube.

 4. am facut si eu marea prostie sa instalez 2.0. si acum nu mai pot sa fac nimic
  am incercat sa vin inapoi la 1.1.4 dar nu am reusit de pe mac as vrea sa stiu
  daca or mai fii si alte solutii or putea ai nostrii acasa sa faca ceva eu sunt in
  Germania acum mai bine sa nu incercati sa faceti ca mine

 5. Salut!!!! Am si eu un ipod touch si am auzit ca a aparut o versiune firmware 2.0 si asi dori sa ma ajutati si pe mine sa il instalez si de unde iau versiunea.

  Multumesc!!

 6. Eu am vazut k ai un mesaj care suna asa……Zibri a reusit sa instaleze firmware 2.0 pe iPod touch. asta e vestea buna.Si am crezut k ma poti ajuta eu cand am facut abgreid la 1.1.4 lam facut de la tine de pe forum si mi-a reusit.Acum vroiam sa mil abgradez si eu la 2.0 sau la 2.1.Ajuta-ma si pe mine te rog mult pt k esti un adevarat prieten tu mi-ai rsp pana acum la mesaj si la alcineva nu am la cine sa mai apelez.Merci

 7. @soava: incearca sa folosesti winpwn, dar tutorialul de pe boio.ro e legat de iphone. nu stiu daca merge cu itouch. nu pot sa zic ca ma pricep si la ipod la fel de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*