MacBook battery update

apple ne da un update pentru bateria de MacBook. era si cazu. dupa 10.5.6 laptopul meu tinea vizibil mai putin. sunt curios cit de mult va imbunatati performanta acest update.

revin cu amanunte fierbinti (daca ma mai tine bateria, dupa update…) mda, al meu are deja toate cele asa ca nu are nevoie de update, cica. hmmm

si apropo de update-uri. m-am plimbat azi printr-un maare magazin de electronice din state. Nu dau nume pentru ca nu vreau sa fac Best Buy de ris din nou (uuups… mi-a scapat). Anyway, baietzii de la BB au si citeva Mac-uri frumos aranjate pe o masa, ca la expozitie. Sunt legate la net, lumea vine, se joaca cu ele, se intereseaza de preturi si accesorii etc.

Dupa ce mi-am verificat mailu de pe un macBook Air si am moderat niste comentarii pe blog pe un iMac am intrat si in “Software update”. M-a apucat groaza cind am vazut ca baietzii nu au pus nici macar 10.5.6 pe ele si ca aveau peste 1GB de update-uri de facut. Le-as fi downloadat eu, dar ai nevoie de Admin password pentru ca sa le instalezi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*