mac OS … genuine advantage

dupa ce microsoft a dat-o in bara serios, apple nu numai ca nu invata din greselile altora, dar se pregateste sa le faca inca o data.

un softuletz gen windows genuine advantage (ala de verifica daca windows-ul e original sau nu) urmeaza sa apara pe piata.

baietzii de la apple vor sa stie, odata cu implementarea “Run-Time Code Injection To Perform Checks” daca utilizatorul de MacOS l-a cumparat cu acte in regula sau l-a imprumutat de pe la prieteni.

in curind o sa avem in MacOS si mesajele alea deranjate de la windows vista sau un blue screen of death. asta ca sa fie tacimu complet…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cel mai oribil lucur pe care l-am vazut la Windows a fost genuine advantage. Multi prieteni nu stiua ce este si cand dadeau update il lasa sa se instaleze si el… Eu de fiecare data il debifez!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*