apple se pune pe filme

dupa zvonurile legate de colaborarea dintre apple si fox sau ideea prin care apple va intra pe piata inchiririlor de filme pe internet, baietzii pun la cale o gramada de alte jucarii.

apple a depus nu mai putin de 10 patente de inventii mai toate legate de manipularea imaginii.

in acelasi timp ei se pregatesc de zor pentru lansarea iPhone 2.0. deocamdata au cumparat touch screen-uri in cantitati industriale din taiwan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Deja se pregatesc pentru vers 2.0? Cred ca si-au dat seama ce buff au dat si vor sa acopere toata piata mobilelor din lume! Sper sa-i puna o camera mai buna pe 2.0. Ca asta VGA e depasita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*