hard drive pt telefonul mobil de la intel

baietzii de la intel lanseaza azi o minunatie de hard drive pt telefonul mobil si nu numai. jucaria are capacitati de 2 sau 4 giga.

asta am avut si pina acum ai putea spune. da, asa e exista telefoane si cu 8 giga de flashdrive dar nu au dimensiunile celor prezentate de intel. (astea noi sunt mai mici decit o unghie).

cu ocazia asta o sa avem poate si iPhone shuffle :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*