Livrare in 3 ore

Am facut o analiza scurta a felului in care se desfasoara comertul online romanesc si concluziile au fost dezamagitoare. Tocmai de aceea, atunci cind vad progres – chiar si cu pasi mici – incep sa-l apreciez.

Ionut Oprea este si el placut surprins de PC Garage care lanseaza un serviciu de livrare in 3 ore. Evident, livrarea se face doar in Bucuresti intr-un timp asa de scurt. Dar e un inceput bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*