live internet video de pe iPhone

nu a trecut mult timp pina cind cineva a venit cu o jucarie care era de mult asteptata. asta e din seria “cum de nu s-au gandit pina acum la ea”.

flixwagon a dezvoltat o aplicatie prin care poti face live streaming pe net cu ajutorul camerei pt iPhone. nu-i asa ca acum regreti ca ai dat banii pe iPod Touch?

nu exista limita de durata pt video. daca ai baterie plina poti sa arati lumii ce faci timp de vo citeva ore bune.

ai AICI o demonstratie si AICI mai multe inregistrari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. j’demii de farafaslacuri, total nefolositoare. Cine face live streaming pe net cu ajutorul camerei pt iPhone? 1-2% din useri?
    Ceilalti o sa foloseasca tot aparatele si tehnologiile pe care le au in dotare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*