flash vine in iPhone

nimeni nu a observat in timpul WWDC ca vm avea flash pe iPhone. era si greu din moment ce Steve Jobs nu a spus nimic.

niste baieti destepti au analizat insa imaginile de la WWDC cu mare atentie si au aflat marea veste. Evident ca povestea nu e confirmata oficial. dar oare apple ar face o asemenea greseala de marketing? nu prea le sta in caracter.

pe scurt: unul dintre iPhone 3G prezentate avea o imagine a unui site despre calatorii, natura si alte jucarele. nimic neobisnuit. daca intri pe pagina in cauza acum vei observa ca harta lumii e facuta in flash. asa si?

ei bine imaginea cu browserul safari de pe iPhone 3G afiseaza harta in cauza fara probleme.

la fel s-a intimplat si cu o alta imagine a site-ului national geographic.

inca mai sunt sperante…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Chiar am observat chestia, dar… eram prea “orientat” catre ce imi doream cu osardie.
  Acum ca ne-ai atras atentia, si mai ales pen’ca am verificat “encore un foi” bag sama ca ai mxima dreptate !
  Mai ramane o chestie de aflat: flashul era “decodat” de o rutina implementata in Safari – eh, sa-i zicem 3G+GPS – sau, era un ad-on care poate fi aplicat si iPhoanelor v.1.0.

  Tare sunt curios. Nu de alta dar imi mananca – in progresie geometrica toate conexiunile neuronului meu, stingher, faptul ca multe, foarte multe site-uri, nu au posibilitatea de afisare a continutului optimizat pentru iPhoane, plus ca flashul a devenit un fel de… limbaj universal…
  Well, hm, I’m still wondering if…

  In prezentare insa, a fost folosit parca si site-ul National Geografic, cel putin in comparatia vitezei de download facuta intre iPhone Edge vs. iPhone 3G, dar si in cea vs. Nokia si Treo… sau doar mi s-a parut. Desi parca nu…

  Spor maxim.

 2. Revin… Sry de post dublu…
  Am intrat pe ste-ul cu pricina de pe iPhone. Ce sa vezi?
  Harta aia e – in versiunea optimizata – in html… Si se incarca ok pe iPhone
  Deci- alarma falsa… Deocamdata

  Spor maxim.

1 Trackback / Pingback

 1. La Bebe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*