linkin park si transformers

am vazut transformers in urma cu o luna. e mijto. nu m-a impresionat la culme. mi-a ramas in minte insa melodia lu Linkin Park de la final (what i’ve done).

azi am gasit-o pe you tube si mi-am readus aminte cit imi place linkin park. apropo, what i’ve done are peste 29 milioane (!) de vizionari pe you tube.

are cineva albumul “minutes to midnight”. ca il vreau si eu :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. eu il vad. poate e chestie de ip. nush daca you tube are asta, dar poate daca esti cu ip de romania (sau orice altceva din afara usa) nu poti sa-l vezi. intrati pe you tube direct. poate merge…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*