lupta pentru "TU alegi Cadoul" se da acum

sunt sigur ca nu ai uitat de campania “TU alegi cadoul“. boio.ro pune la bataie 4 premii grase, la alegere pentru cei mai activi doi comentatori si cei mai activi bloggeri care scriu despre boio.ro.

subiecte ai la greu. in fiecare zi. iar ca sa vezi ce e nou nu trebuie decit sa te abonezi la feed. in numai 2-3 saptamani s-au strins sute de comentarii. feed-ul de comentarii e si el bun. te tine la curent cu ce scriu cititorii boio.ro.

daca nu ai timp sau chef de comentarii, ai posibilitatea sa castigi cu blogul tau. scrii despre boio.ro, pui linkurile de rigoare, afisezi unul dintre bannerele campaniei si iti alegi cadoul!

stiu ca am mai intrebat asta, dar poate intre timp ti-ai facut o idee. tu ce cadou vrei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Acum s-a terminat cu caltabosii, sarmalele,cozonacii, fripturile etc…Intru din nou in activitate.Sigur vor veni oameni dornici sa comenteze si sa castige ceva.Bafta tuturor si spor la scris

  2. Scuze de dublu comment, dar as vrea sa stiu daca 2 dintre cei mai activi bloggeri care scriu despre boio.ro primesc si ei ceva in valoare de 50$?
    Si inca ceva…Poate castiga cineva premiu atat la categoria cel mai activ comentator cat si la cel mai activ blogger?Adica sa castige 2 premii….:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*