Let’s talk iPhone – pe 4 octombrie

Apple vrea sa discutam despre iPhone pe 4 octombrie. Noi oricum discutam despre el in fiecare zi…

Cuvintul “talk” de pe invitatie ma duce cu gandul la tot ceea ce presupune integrarea de comenzi vocale pe iPhone: Calendar, Ceas, Alarma, Maps si Messages.

Asadar, 4 octombrie la ora 20:00 a Romaniei incepe conferinta de presa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Iconitele alea au alta semnificatie.Primele 3 arata data, timpul si locatia evenimentului, iar missed call-ul presupun ca indica prezentarea un singur telefon, stiu ca erau ceva zvonuri cum ca apple ar scoate pe piata 2 telefoane, un iPhone 5 si un iPhone 4S, deci presupun ca o sa fie doar unul.

  2. Iconitele din invitatie exact asta simbolizeaza: data/ora evenimentului, locatia…si probabil prezentarea urmatorului model de iphone. Nu cred o sa lanseze 2.

    Sunt curios daca in noul iOS 5.0 o sa bage chestii basic care sunt pe telefoane nokia de 1$ si iphone-ul nu le are… cum ar fi engaged call.

    http://www.hackint0sh.org/f127/21197.htm

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone 5 - mai e o săptămână

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*