RestoreMeNot – window restoration manager

OS X Lion are o gramada de chestii bune. Printre ele, s-au strecurat si citeva tare enervante.

Urasc de exemplu sa deschid Preview.app pentru o poza si sa mi se deschida alte 2 pdf-uri si 3 poze de la sesiunea trecuta. La fel si cu QuickTime Player.

Solutii exista: poti sa dai un “Quit and Discard Windows” cu CMD+Option+Q de fiecare data cind inchizi o aplicatie sau sa te bagi in Terminal si sa adaugi niste comenzi, dar

RestoreMeNot e un Preference Pane gratuit care face exact ceea ce-i spune numele: te lasa sa alegi aplicatiile pentru care sa dezactivezi Window restoration.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Salut,
    Vreau sa spun sincer ca dupa ce am reusit sa ma obisnuiesc cu mous-ul de la Lion si cu toate celelalte “bunatati” – am sa ma duc inapoi la Leopard sau ce o fi pt. ca am asteptat un upgrade pt a rezolva problemele de la retea (adica nu pot folosi search si nu pot accesa NAS).

    Ai raspuns la aceste probleme? Multzamesc lu Freddy, Jimi sau Stivi care o fi… ;)

1 Trackback / Pingback

  1. RestoreMeNot – window restoration manager | Emil Indricău

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*