Fotografii profesionisti au nevoie de XUME

Nu pot sa spun ca sunt (inca) un fotograf profesionist, dar fotografia este una din pasiunile mele si am si primit citeva diplome sau am fost publicat. Atunci cind vine vorba de accesorii pentru aparatul foto sunt abia la inceput, dar sunt aproape convins ca daca as face din fotografie o meserie as avea nevoie de XUME.

Ideea mi se pare pe cit de simpla, pe atit de geniala: adaptoare magnetice pentru obiective si filtre.

Preturile nu sunt foarte mici, dar cred ca investitia merita: 12 dolari pentru un Filter Holder si 33 dolari pentru un adaptor de obiectiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pe langa pret vad doua posibile probleme: vignetare pentru obiectivele superangulare si posibila desprindere cand te joci cu inelul unui filtru de polarizare. Daca ar fi fost vorba de un sistem magnetic de prindere pentru filtre patrate gen Cokin, da, l-as fi inclus la categoria accesorii pentru fotografi profesionisti. Asa, pare mai degraba o jucarie pentru amatorii cu DSLR-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*