boio.ro a implinit 10 ani

In urma cu 10 ani, la ora 16.08 scriam cateva cuvinte pe ceea ce avea sa devina boio.ro. Blogurile abia aparusera in Romania si eu nu faceam altceva decat sa ma joc intr-un domeniu de care imi era dor – parasisem job-ul de jurnalist in Romania pentru a merge in Statele Unite.

Cred ca asa s-a nascut unul dintre primele (sau poate chiar primul) bloguri care imbina parerile si experientele personale cu tehnologia bine explicata.

boio.ro are acum 7322 de articole, 52.903 comentarii, concursuri, tutoriale si informatii pe care tu si altii ca tine le apreciaza in fiecare zi.

Pagini precum “iPhone Romania Suport Tehnic” sau “Suport Tehnic pentru Mac” au ajuns la recorduri de comentarii – 9700, respectiv 861 comentarii si intrebari.

Din 2008 (cand am inceput monitorizarea cu Google Analytics) pana acum sunt peste 1,82 milioane de cititori unici si site-ul are peste 7.3 milioane de afisari.

Aici ai vazut pentru prima data pe un blog romanesc cum arata un iPhone si ai vazut prima despachetare (unboxing) de iPad in limba romana. Dar tot pe boio.ro ai gasit informatiile corecte despre diferite produse si ai inteles mai bine anumite fenomene legate de tehnologie si de Apple in special. Sunt informatii relevante pe care cititorii inteligenti stiu sa le aprecieze.

Eu iti multumesc ca ma citesti in fiecare zi si nu pot decat sa promit ca boio.ro va ramane un reper in blogosfera romaneasca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. La cit mai multe si mai inspirate articole, mult succes in continuare, atit in blogging cit si in celelalte proiecte.
    La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*