Documentarul “Discovery” despre tragedia din Colectiv

Ceea ce vei vedea este exact un documentar. Nu spune lucruri ce nu erau stiute, nu face ancheta, nu gaseste raspunsuri care nu au fost pronuntate pana acum.

Echipa care a lucrat pentru Discovery a gasit voci noi pentru acest documentar, a facut o reconstituire oarecum artistica a momentelor dinainte si dupa incendiu.

Asta nu inseamna ca documentarul nu trebuie vazut. Ba chiar iti recomand sa-l vezi pentru ca atunci cand intri intr-un club sa fii mai atent la ceea ce e in jurul tau si sa reactionezi corect la posibilele dezastre.

Momentul “Colectiv” a fost o tragedie fara margini si eu sper din suflet sa invatam ceva din el si astfel de grozavii sa nu se mai repete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*