Harti Google 3D pentru Android si iOS

Google vrea ca pina la sfarsitul anului sa aduca harti tridimensionale pentru marile metropole (nu si cele din Romania, evident). Nu numai cladirile vor fi 3D, ci si terenul sau vegetatia. Pentru asta vor angaja o adevarata flota de avioane care preiau imagini cu marile orase.

Unii speculeaza ca venirea acestor harti pe iOS inseamna sfarsitul colaborarii Apple – Google pentru aplicatia Maps. Este destul de posibil, dar la fel de probabil este si ca noua jucarie de la Google sa fie doar un Google Earth pentru iOS si atit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*