Manualul de iPhone, iPod Touch si iPad cu iOS 4.3

Apple a publicat Manualele oficiale pentru jucariile tale preferate.

Versiunile .pdf pot fi descarcate cu o simpla apasare pe linkurile de mai jos. Manualele sunt in limba engleza. Pe masura ce vor aparea si cele in limba romana, le vei vedea in acest post.

Manualul de iPad 2 iOS 4.3 (16MB)

Manualul de iPhone cu iOS 4.3 (19MB)

Manualul de iPod Touch cu iOS 4.3. (18MB)

Descarca-le pe toate si tine-le in computer. Nu stii cind ai nevoie sa cauti ceva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. @ana: Esti offtopic!
  Lasa intrebarile si toate detaliile problemei tale la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.
  Nu uita sa lasi acolo toate informatiile despre telefonul tau. Exista solutii diferite pentru modele de iPhone si firmware diferite.

  Pe scurt, incearca un Hard Reset – Apasa butoanele Home si Power concomitent pt 10-15 secunde. Daca nu merge, pune-l manual in DFU Mode si fa un restore in iTunes.

 2. Buna! Am un iphone 3GS 8GB codatpe orange recent am dat u restore iar dupa restore a luat automat iOS 5.0 doresc sa ma reintorc la 4.3.5 insa nu ma lasa imi da eroarea 3194, nu vreau decodare sau alte chesti ci doar sa ma reintorc la 4.3.5 fara sa pierd garantia…..
  base band 05.16.05 se mai poate face ceva?

 3. @claudiu: singura metoda sa te intorci la 4.3.5 este sa fi salvat SHSH pentru acel firmware inainte de update. Daca nu stii despre ce e vorba, atunci inseamna ca nici nu ai salvat SHSH si nu mai ai cum sa te intorci la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*