6 intrebari pentru Orange Romania

Orange ne aduce iPhone in 13 zile. ca orice utilizator de iPhone si ne-abonat Orange am o lista de intrebari. doar raspunsurile corecte din partea baietzilor de la Orange m-ar face sa am incredere in ei. oare stiu sa raspunda corect?

1. cit costa iPhone 3G si ce abonamente speciale lanseaza Orange pentru el? asta vom afla cu siguranta inainte de 21 august. sau cel putin ar fi cazul…

2. am un iPhone clasic pe care il folosesc deja in Orange sau Vodafone. Pot sa-l updatez la firmware-ul 2.0.x si sa-l folosesc legal – deci deblocat pe Orange? daca da, cit ma costa?

3. vreau sa cumpar iPhone 3G din Italia sau din alte tari. Sa zicem ca e mai ieftin acolo. il pot folosi legal in reteaua Orange? daca da, cit ma costa?

4. se poate cumpara iPhone la liber (fara abonament) si neblocat in retea? la ce pret?

5. ce acoperirea are reteaua 3G a Orange? cu ce viteza pot sa downloadez folosind-o si cit ma va costa?

6. in octombrie vom putea beneficia sa trecem la Orange cu numarul de Vodafone. eu sunt abonat de peste 8 ani al Vodafone, ce imi ofera Orange pentru a ma convinge ca sunt mai buni si ce imi da ca sa trec la ei?

mai ai intrebari? adreseaza-le mai jos. vrem ca Orange Romania sa fie o retea corecta si ca iPhone sa merite sa fie folosit cu ofertele lor!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. navigarea pe internet la orange folosind 3g sau edge este de 2 ori mai rapida decat la vodafone, recomand orange ptr utilizatorii de iphone 1classic/2 3g

 2. credeam ca iPhone-ul 3G are o limita stricta la download in 3G. ex. daca are 375 kb/s, si reteaua suport 3MB/s, telefonul descarca cu doar 375KB/s

 3. 5. ce acoperirea are reteaua 3G a Orange? cu ce viteza pot sa downloadez folosind-o si cit ma va costa?

  La intrebarea asta gasesti raspuns pe site si acum, desi este posibil sa se lanseze abonamente de date special pentru iPhone.

 4. Eu am acasa conexiune de net exlusiv prin 3G+ si am folosit si in alte locatii … merge foarte bine pentru conexiune wireless. Exista lag-ul normal fata de fibra optica (200ms la ping de ex fata de 15ms pe fibra) si viteza e doar de 4Mbps fata de 10Mbps pe alte conexiuni, in schimb este reliable.

  Cred ca partea de net va fi chiar buna la iPhone 3G.

  PS: Va fi interesant sa vad cum iPhone 3G va avea net nelimitat cat timp celelalte abonamente de net vor avea limitarea “decenta” la 6GB. Sau va avea oare si iPhone?

 5. Eu cred ca iphone va fi prea scump aici in romania pentru ca romani vor sa castige dublu cat la americani nu intaleg dece nu vinde sa zicem iphonu la noi cu 8 mil sa zicemm e un pret bun si sa veziiii ce multi cumparatori o sa aiba si asa o sa-si permina si alti , nu vedeti ca deja iphone 3g majoritatea isi eau de afara ieftin decat sa dai pe un iphone 3g in romania poate 18 mil mis curios sa vad si abia astept sa se lanseze iphone sa vedem ce o iesi

 6. hai sa facem iPhone-urile ieftine ca sa stie si ele ce inseamna maneaua la maxim pe strada, si in autobuze. :))

 7. @3. vreau sa cumpar iPhone 3G din Italia sau din alte tari. Sa zicem ca e mai ieftin acolo. il pot folosi legal in reteaua Orange? daca da, cit ma costa?

  va spun eu sigur, merge. ca asa mi.am luat si eu iphoneul 3g anul trecut, eram tot pe orange, merge fara probleme. are si acoperire 3G orangeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*