Lasati copiii sa se joace afara

Imi aduc aminte ca atunci cand eram copil aveam de la 3 ore in sus de timp petrecut afara. Si asta in timpul anului scolar. In vacante stateam pe afara de dimineata pana seara, probabil.

Copiii de azi stau in fata calculatorului sau cu o tableta sau smartphone in mana si uita sa mai iasa afara. Pana si aerul, ploaia sau soarele pare ca le face rau.

Reclama de mai jos e facuta pentru Persil, desi nu pare. Ideea din spatele ei este insa una excelenta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

 1. Superba….si adevarata….
  Copii ce dau slide pe telefoane cu butoane…..
  Autisti cu tableta in brate – genii in optiunile telefoanelor si inadaptati cu crize de nervozitate.
  Toti vor suprafete de sticla si jocuri cu reclame in ele … pentru ca nu isi permit cele ce nu spala creierul in timp ce pamantul e prasit de pensionari….si apocalipsa asta nu e tocmai departe….
  Pacat ca nu stim sa crestem copii dar in schimb vizitam…. marte…
  Ca mor copii de inanitie in timp ce oleaca mai sus sunt grasi de la mancare proasta.
  Ca unii sunt exploatati in fabrici pentru ca au mainile mici …
  Copii fara carte care sunt apoi indoctrinati si-ti sar in aer….
  Sunt multe in neregula…. si cum ziceam … nu e departe….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*