Lanterna cu port USB

Zilele trecute cautam o lanterna de buzunar. Ceva compact, pe LED, cu putere de peste 1W. Nu am gasit nimic interesant, dar am dat peste asta.

iFrogz GoLite are un design interesant si o utilitate in plus pe linga aceea primara. Lanterna are un port USB care poate sa-ti incarce telefonul.

Costa 30 euro (mda, stiu, putin cam mult) si e mai mica decit pare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*