Safety Video pe avioanele Virgin America

Cine a zburat macar o data stie clipurile alea acompaniate de demonstratii plictisitoare pentru masurile de siguranta din timpul zborului.

Ei bine, Virgin America are un nou video. Il vezi mai jos.

Chiar discutam cu cineva in seara asta despre felul in care lucreaza Virgin America. Eu am zburat cu o cursa de-a lor intre LA si San Francisco in urma cu exact 3 ani!

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*