Lansarea Kindle

Jeff Bezos incearca sa faca un keynote in stil Steve Jobs pentru lansarea noilor produse Amazon. Imi plac produsele si felul in care sunt prezentate, dar se vede ca lipseste ceva.

Daca in urma cu doi ani spuneam despre Palm ca WebOS este “the next big thing”, acum Kindle de la Amazon pare la fel de promitator. Sper sa nu sfarseasca precum WebOS.

Chiar si asa, noile produse Kindle arata bine si se vede ca Amazon face eforturi pentru a le perfectiona. Poate peste cativa ani vor ajunge la un nivel bun pentru a se bate cu produsele Apple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pe langa meritul real al produselor amazon (pentru ca si eu consider ca doar amazon va putea sa se “bata” pe segmentul asta cu apple) fraza geniala (chiar si numai ca marketing) mi se pare: ” Noi vrem sa facem bani cand lumea utilizeaza device-urile noastre, nu cand lumea cumpara device-urile noastre”. F tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*