LaMetric – display extern pentru iPhone

Cum ar fi sa primesti notificarile de pe iPhone pe un fel de display cu led-uri care merge pe cablu sau baterie? LaMetric incearca sa faca asta.

Este usor programabil si customizabil si merge si cu servicii precum IFTTT. Pe display poti sa vezi ceasul, vremea, calendarul, email-uri, notoficari Facebook sau Twitter si muuulte altele. Are 22,5 cm lungime, 4 latime si 7 inaltime, o bucata cu pixeli colorati pentru iconita notificarii si restul sunt pixeli albi pe fond negru. Nu-i lipseste difuzorul, mufa Ethernet si WiFi-ul.

Mie mi-ar placea sa aiba pixelii mai mici si mai multi si sa fie toti colorati.

LaMetric costa de la 119 dolari in sus pe Kickstarter si vine in ianuarie 2015.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*