Samsung Smart Bike

Am un televizor de la Samsung si nu m-ar deranja sa calaresc o bicicleta de la acelasi producator. Vad ca e compatibila cu paleta de tenis…

Lasand gluma la o parte, e bine sa vezi ca se inoveaza si in domeniul asta. Eu inca mai astept lantul de bicicleta ideal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu sunt comunist, mercenar,etc… dar raman la parerea ca ceasurile si bicicletele nu trebuiesc facute de firme de facut chiloti(d&g, etc) sau electronice(samsung,etc).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*