LaCie Fuel – HDD de 1TB cu propria retea wireless

A trebuit sa rumeg putin informatia si sa vad video ca sa inteleg cum functioneaza jucaria asta.

Pe scurt: nu ai nevoie de o retea wireless pentru ca acest HDD de 1TB isi creaza propria retea pe care poti sa intri si sa vezi sau sa adaugi filme, poze si tot ce mai ai tu pe telefon.

Ideea este geniala chiar si numai pentru ca ai iti maresti instantaneu capacitatea iDevice-ului tau cu 1TB. Design-ul este si el interesant. Cred ca merita pretul de 200 dolari.

Partea si mai buna este ca poti sa faci share cu pina la 5 device-uri in acelasi timp si sa faci streaming catre Apple TV sau orice device care are AirPlay incorporat.

9 Comments

  1. @Tiberiu: am si eu muzica pe al meu de 16GB. Cam 700 piese. Si niciodata nu am reusit sa le ascult pe toate pe telefon. Daca nu sunt indiscret, de ce tii atita muzica pe el?

  2. pentru ca sunt mereu plecat in calatorii si niciodata nu stiu ce am chef sa ascult. numai toate albumele metallica – 5GB. unde mai sunt si restul? :D am crezut ca 5s va avea 128 cum are ipad mini si AIR. dar tot 64 are. nu-i bai. a venit Fuel si avantajos pt ca macar sunt centrate toate la un loc. de 2 zile copiez :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*