SenseCover – inovatia husei inutile

Parca Samsung avea o husa cu un decupaj mic in mijlocul ecranului. Am senzatia ca SenseCover vrea sa o imite pe aia si sa aduca functionalitati noi.

Ce faci insa daca la iOS 7.1 sau la iOS 8 Apple modifica felul in care arata Lock Screen-ul si numele persoanei care te apeleaza sau ceasul sunt mutate mai jos?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Acum mai nou si cei de la LG au inceput sa scoata pentru smartphone-urile lor acest tip de husa. Sa spunem ca sunt interesante, dar nu au ajuns inca la un nivel in care sa ma convinga sa dau banii pe asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*