la televizor cu iPhone

ma uitam mai devreme la “millionaire” (varianta americana, adik originala a “vrei sa fii miliardar”) si m-a amuzat o chestiune.

un individ care trebuia sa raspunda la intrebarea de 8000 de dolari a ales sa-si sune fratele mai mic. dialoguri politicoase intre prezentatoare si fratele concurentului. la un moment dat, ala micu afla cit tre sa castige cel de la TV si ii raspunde: “daca o sa ia banii tre sa-mi cumpere iPhone”.

a castigat.

o alta poveste funny e aia cu bill clinton care a inceput sa dea autografe pe… iPhone. nu de alta, dar e si el utilizator de iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*