interviu cu Adrian Boioglu

Daniel Todoran- Rares ma tot ameninta de ceva vreme cu un interviu. De data asta insa am reusit sa ne facem timp (si eu si el) si sa-l dam gata.

Mi-a placut ipostaza asta de intervievat cu atit mai mult cu cit timp de aproape 10 ani am fost de partea cealalta a microfonului. Si mi-a placut si pentru ca e primul interviu legat de plecarea mea din tara.

AICI e interviul, iar Stiri Locale publica si ei un articol cu referire la interviu.

ce parere ai? cum m-am descurcat?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*